Windows Phone 7 "Rockstar" Award


A apărut o nouă secțiune faină în Imagine Cup 2010. Este vorba despre Windows Phone 7 "Rockstar" Award, în care echipe a câte maxim 4 studenți trebuie să creeze o aplicație pentru dispozitivul mobil.

La întrebarea: Cum putem crea aplicații pentru un dispoztivi pe care nu-l avem?

Răspunsul: Se pot realiza aplicații pe emulatoare. Pe Softpedia puteți găsi Windows Phone 7 Emulator and Developer Tools. Oficialul cred că poate fi găsit aici.

Pentru înregistrare și detalii mergeți la adresa: http://imaginecup.com/Competition/mycompetitionportal.aspx?competitionId=47

Premiile sunt faine și pe lângă bani sunt oferite și câte un mobil WindowsPhone 7.

Succes și sper să vă fie utilă informația!

Update: Cartea pentru programarea aplicatiilor pt WindowsPhone 7:

clip_image001

Available for Free : (153 pages)

PDF Version : http://download.microsoft.com/download/7/C/8/7C820C6F-C205-4ECF-B9F3-1505DD13F9BF/ProgWinPhonePreview.pdf

XPS Version : http://download.microsoft.com/download/E/3/5/E359FC51-1CF5-47F1-9BF3-74AB09D3339B/ProgWinPhonePreview.xps

Code samples : http://download.microsoft.com/download/1/D/B/1DB49641-3956-41F1-BAFA-A021673C709E/CodeSamples_DRAFTPreview_ProgrammingWindowsPhone7Series.zip

9 gânduri despre „Windows Phone 7 "Rockstar" Award

  1. Poate face cineva o aplicatie de copy/paste :)
    (pe care eventual sa o pornesti inainte sa faci copy/paste-ul, pentru ca nu are multitasking, nu? :) )

    Apreciază

  2. Salut,
    Nu ma pricep, dar am considerat important de anuntat. Poate totusi se gasesc ceva studenti care sa se implice. Daca nu afla de la cineva nu au cum sa aiba o sansa.
    Anyway eu daca as avea posibilitatea mi-as lua un WindowsPhone din asta. De HTC-ul meu cu Windows Mobile sunt foarte multumit. La iPhone am renuntat dupa primele 2 zile :) Pur si simplu nu m-am putut adapta.

    Apreciază

  3. Salut

    Acum un an si ceva ai postat urmatoarele:

    -am suparat si am scris in blog solutia pentru utilizatorul nostru: http://itboard.ro/blogs/valys_blog/archive/2008/11/09/creare-cont-n-ad-i-trimitere-de-e-mail-ini-ial.aspx

    Va rog sa nu ma mai suparati ca cine stie ce prostii o sa mai fac… Daţi cu steluţele acolo că m-am chinuit o grămadă ca să fac treaba să meargă.

    Abia acum am reusit sa instalam Exchange 2007, si as vrea sa incerc sa rezolv problema cu trimiterea unui email la crearea unui email, cu un atasament. Pe ITBoard, nu mai functioneaza linkul de mai sus si nu mai gasesc solutia facuta de tine. Crezi ca ma poti ajuta cu ea, din nou? Multumesc mult.

    Apreciază

Comentariile nu închise.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑