TEDx Iasi, iunie 2010 – Prezentarea despre fericire


 

Pentru cei care nu au avut ocazia să participe sau sa vadă pe web prezentarea de la TEDx le atașez prezentarea cu tot cu notes.

 

Link direct: http://issuu.com/valygreavu/docs/tedxiasi

[UPDATE] Prezentarile Video: http://www.expertionline.ro/tedx-iasi/ [/UPDATE]

Pentru mine personal a fost un test de forță, iar unii spun că l-am trecut cu bine.

Am avut emoții, dar așa cum spun și în prezentare, emoțiile pot fi generatorul fericirii.

Pe scurt ideile pe care am vrut să le prezint nu sunt tocmai o noutate pentru cei care mă cunosc, un critic constructiv din viața mea spunându-mi că sunt temele preponderente pe care le adresez la fiecare discuție non-tehnică. Hm! Posibil… asta înseamnă că eu personal sunt convins de ce am scris acolo.

Despre eveniment … a decurs foarte bine. Nu au fost probleme tehnice, sau de orice altă natură. Numărul de invitați… aproximativ 100. Mulți cunoscuți, la fel de mulți necunoscuți! Oameni frumoși permanent cu zâmbetul pe buze. Media de vârstă: 30 – 35 de ani.

Tehnic ar fi fost foarte utilă o lavalieră. Nu am fost singurul care s-a confruntat cu problema ținerii microfonului într-o mână, presenterul în alta … așa că a trebuit să improvizez și să respect doar în mare parte ce am scris pe notițele din prezentare.

Pe lângă emoțiile inerente, fiecare din cei 7 prezentatori a avut ceva de spus, abordarea fiecăruia fiind diferită dar convergentă spre același punct comun: definiția fericirii este diferită pentru fiecare dintre noi, pentru că așa suntem noi.

Filmele de la TEDx au apărut pe http://www.expertionline.ro/tedx-iasi/ și dacă mai apar și în altă parte o să vin cu un update.

Organizatorii s-au ridicat valoarea evenimentului, fapt pentru care îi felicit și pe această cale.

Să fiți fericiți! ;)

PS. Îmi asum erorile din text. Am terminat prezentarea cu 5 minute înainte de conferință.

Publicitate

3 gânduri despre „TEDx Iasi, iunie 2010 – Prezentarea despre fericire

 1. Bună Ziua
  Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
  Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
  Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
  Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea, să ne acorzi un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
  Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul radiowhisper_com sau un email radiowhisper_com@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
  Mulţumesc,Cu stimă Vlad!

  Apreciază

 2. Pai aș spune că în fiecare dintre noi este o chestie misterioasă / secretă care ne face fericiți…

  Apreciază

Comentariile nu închise.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: