Live@Edu Master Teacher


Am facut-o și pe asta. Chiar dacă nu am Live@Edu :( am reușit să dau o certificare pe acest subiect.

Mulțumesc anticipat pentru felicitări! :)

Master Teacher

Dăcă vreți să vă încercați abilitățile go to: http://liveedu.proexams.com/examcenter/

Trebuie să faceți sign-up cu un MS Passport .

Succes!

15 gânduri despre „Live@Edu Master Teacher

  1. am vazut si eu aseara posul pe blog si am zis sa incerc, hmm, destul de simplut chiar daca nu am auzit niciodata de skydrive , spaces si restu de la live, din 34 am gresit 2 ca nu eram sigur acolo la live writer, dar stiam raspunsul 70%, e ok, dar daca arata diploma asta la cineva e recunoscuta? :))

    Apreciază

  2. Dupa ce am cautat un pic ceva similar cu dropbox, dar cu mai mult spatiu free, am dat de skydrive. De acolo din curiozitate am aflat de restul functionalitatilor Live. Testul e simplut, insa e bine pentru prima certificare online din viata mea. :)

    Apreciază

    1. Am incercat testele de la imagine cup. Chit ca am trecut acel quizz de proba, cand a venit vorba de testul pe bune am picat in prima runda si nu am mai incercat. Adevarul e ca nu mi-a placut faptul ca multe le-am nimerit bazandu-ma pe bun simt si nu pe cunostinte. Asa ca, mai e (mult) de invatat.

      Apreciază

  3. @Bogdan: Asta este si scopul. Sa inveti. Scopul unei competitii este sa te ambitionezi si sa pui mana sa inveti sau burta pe carte sau eu mai stiu cum :)
    Si am aflat asa de prin underground ca multi si-au luat diploma din a doua incercare :) Hey nu-i corect! :)

    Apreciază

  4. Apropo de quizurile de la IC, mi se par mai dificile decat cele pentru certificarile Microsoft. Bataia pestelui o sa fie la proiect

    Apreciază

Comentariile nu închise.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑