Absolvenţi IE – FEAA Perioada 2006 – 2010


[update] Vă rugăm să răspundeţi chiar dacă v-aţi înscris la master şi nu v-aţi angajat încă. Daca sunteti la Master, indicatorul e OK. Mulţumim!

Stăm rău tare cu răspunsurile:

[/update]

Acest post este adresat exclusiv absolvenţilor specializării de Informatică Economică şi studii aprofundate din cadrul FEAA – Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iaşi, perioada de raportare: 2006 – 2010.

Varianta scurtă:

Vă rugăm să completaţi formularul de la adresa: http://portal.feaa.uaic.ro/chestionare/Lists/Absolventi%20IE/NewForm.aspx

Varianta lungă:

În primul rând, vă rugăm să ne permiteţi să vă adresăm calde salutări din oraşul florilor de tei, care înmiresmează încă oraşul studenţiei voastre.
Noi am rămas în mare parte pe poziţii în ciuda vicisitudinilor vremurilor, şi ne ţinem cu dinţii de scaunele academice :)
Ajunşi la limita puterilor, vă cerem ajutorul în rezolvarea unei probleme statistice legate de numărul absolvenţilor specializării de Informatică Economică şi a masterelor sau studiilor aprofundate corelate din cadrul FEAA.
Onor Ministerul (al educaţiei desigur) ne solicită o nouă situaţie ca să ne mai … nu mai spunem.

În fapt, trebuie să specificăm numărul de absolvenţi din perioada 2006 – 2010 care s-au angajat în primul an (12 luni) de la absolvire. Detaliile de contact din formular ne sunt necesare pentru un eventual audit sau verificare a exactităţii datelor.

Pentru acest demers am pus “la cale” un formular web (fără autentificare), pe care vă rugăm (la nivelul cel mai de sus), să îl completaţi. Datele sunt (oarecum) confidenţiale şi ceilalţi participanţi la proces nu pot vedea datele despre ceilalţi. De asemenea, datele individuale nu vor fi publicate pe Internet sau în alte surse cu acces public, ele fiindu-ne necesare doar pentru a realiza acele statistici.

Formularul poate fi completat la adresa:
http://portal.feaa.uaic.ro/chestionare/Lists/Absolventi%20IE/NewForm.aspx

Vă rugăm să scrieţi cât mai lizibil posibil :)

Timp de completare: maximum 7 minute… asta dacă vă aduceţi aminte cu exactitate când aţi terminat facultatea :)

În cazul în care aveţi colegi în listele de discuţii de pe diferite canale vă rugăm să le daţi un buzz cu link-ul către formular. Vom reveni după o perioadă cu numele celor pe care nu-i găsim.

Calde salutări de la colectivul de Informatică Economică!

Vă mulţumim din suflet… că aţi învăţat bine şi v-aţi angajat repede :) aaa şi pentru completarea formularului!

PS:
Atenţie! Anul absolvirii este echivalent cu data ultimului examen promovat, nu cu anul susţinerii licenţei.

20 de gânduri despre „Absolvenţi IE – FEAA Perioada 2006 – 2010

  1. Da… noi mai avem 2 examene deci nu ne incadram aici :( … sa faceti acest studiu si anul viitor :P

    Apreciază

    1. Nici nu stiu daca sa rad sau sa plang …
      Ti se pare ca „studiul” asta e o solicitare atat de destepta incat e de dorit si in anii urmatori?
      Guvernantii nostrii in loc sa asigure locuri de munca tinerilor si sa ii lase pe profesori sa isi faca treaba, se apuca de solicitat statistici comuniste …
      :( !!!

      Apreciază

      1. Maky: Noi sau nu, i-am ales. Asta avem cu asta defilam. Pana una alta, mult mai imporatant este pentru noi insine sa ne validam ca studentii nostrii sunt pe maini bune si se angajeaza relativ repede.
        Dintre aberatiile acestui indicator pot sa afirm urmatoarele:
        – InfoEc a raportat 80% angajati in primul an
        – Afaceri internationale: 20%
        si
        Matematica: 100%
        :) Nice nu?
        La fel au raportat si multe universitati particulare, datorita faptului ca majoritatea erau deja angajati. Asta inseamna sa nu gandesti cand faci un indicator si sa nu ei in calcul toate optiunile.

        Apreciază

      2. imi aduc aminte de un principiu 80 cu 20 parca … sa inteleg ca noi IE-ul reprezentam 80% si AI-ul reprezinta 20%?

        Apreciază

  2. Ioana este pentru absolventi din perioada 2006 – 2010. Sunt convins ca o sa ni se ceara si pentru voi. ;)

    Apreciază

  3. Chestionarul are un bug: daca dau click pe Show a graphical summary of responses, imi arata toate raspunsurile, intr-un format mai sumar, dar pot vedea date de genul: adrese de email, etc.

    Apreciază

    1. Nu cred ca a fost cu intentie sa fie vizibile cele individuale … mai ales ca s-a specificat ca vor fi confidentiale … dupa cum ai vazut s-a remediat totul imediat dupa sesizare

      Apreciază

      1. Ioana, nu ma refeream la acest fapt – chiar nu sunt deranjat daca e sau nu public, din contra – ci ma refeream la faptul ca sunt interesat sa vad macar rezultatele statisticii, daca nu cele individuale :)

        Apreciază

    1. Am comentat (destul de lung) si la articolul domnului Munteanu – din pacate nefavorabil din mai multe puncte de vedere.
      In privinta clasamentului pe Romania, aici sunt de acord cu faptul ca e prea slab cotata.

      Apreciază

  4. In topul cui este pe locul 7 si care sunt criteriile dupa care s-a efectuat acest clasament?

    Apreciază

  5. Bogdanii: In topul cantitativ al ministerului… dar ma abtin. Mare parte din vina o avem si noi ca-i lasam sa-si stearga picioarele de noi nu reactionam asa cum trebuie. Vorbesc mult si prost… Nu mai comentati… ci conformati-va si completati formularul ca altfel nu stiu ce va fac :)

    Apreciază

  6. Cred ca in topul ministerului este „Spiru Haret” pentru ca majoritatea „clasei de sus” a Romaniei a absolvit acolo si ocupa locuri importante in administratie. Trist totusi ca UAIC e pe locul 7

    Apreciază

Comentariile nu închise.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑