M-am mutat


Din motive mai mult sau mai puțin personale… m-am mutat. Va fi greu să ajung la același număr de cititori ca pe ITBoard dar nu imposibil. Măcar aici știu că cei care se vor simți deranjați de posturile mele nu vor mai intra, nefiind „obligați” să citească aberațiile mele. Este foarte important să ai un blog contextualizat pe o comunitate, dar când nu mai ești în comuniune și consens cu ei, sau unii dintre ei, e mai bine pentru toată lumea să te retragi.

De ce s-a ajuns la asta? Nu știu ce să spun… înclin să-i dau dreptate lui Aurelian, chiar dacă nu vreau lucrul acesta: democrația nu e pentru toată lumea! Nu, nu a spus el asta.

O să mă mai întorc acolo? Probabil că da! Dar o să stau puțin retras, până s-o alege un leader care să conducă cu o mână forte comunitatea, sau se vor stabili, nu impune, niște reguli care să-mi convină și mie. Niciodată nu m-am așteptat la mulțumiri, chiar dacă le-am primit din partea unor oameni, dar acum aștept niște scuze!

Despre ce o să scriu aici? Despre ceea ce fac: SharePoint, Imagine Cup, Educație, e-learning, comunități, web culture și despre aspectele mele profesionale.

Publicitate

Comentariile nu închise.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: