Donor.ro


S-a lansat primul site de interconectare a donatorilor de sânge cu cei care au nevoie de acestă esență a vieții.

Donor.ro

 

“Cu câteva luni în urma, împreună cu câțiva prieteni și studenți am creat un grup de inițiativă pentru a rezolva o situație neplăcută: lipsa informațiilor privind posesorii anumitor grupe de sânge.

Asa a luat ființă www.donor.ro.

Probabil ca, mulți dintre noi nu suntem donatori înrăiți, dar dacă am primi un mesaj automat cu cazurile deosebite, în care este nevoie urgenta de propria grupa de sânge, ne-am duce la Centru de Transfuzii și Recoltări Sanguine sau unde este nevoie de sânge.

Site-ul nu pune la dispoziția celor care au nevoie de sânge de datele dumneavoastră de contact, dar da posibilitatea acestora sa transmită cereri de sânge indirect prin intermediul aplicației web donor.ro.

Dacă vă place ideea, vă rog sa vă înscrieți pe site, pentru că înainte de a transmite cereri de sânge este nevoie de o masă critică de utilizatori.

Site-ul este in versiunea 1.0, nu ultima. Sugestiile și promovarea sunt binevenite.

Sănătate și sa dea Domnul să nu aveți nevoie de acest site,

Grupul de inițiativă”

Publicitate

3 gânduri despre „Donor.ro

  1. SUNT DONATOR DIN 2005, DAR DUPA UNA DINTRE DONARI (O „EXPLOZIE” PE VENA FOARTE DUREROASA SI URATA, CARE A NECESITAT TRATAMENT MEDICAMENTOS), MI-A FOST FRICA SA MAI DONEZ SI AM HOTARAT CA DONEEZ DOAR DACA MI SE SOLICITA. CEL MAI MULT M-A INDIGNAT INDIFERENTA D-NEI DR DE LA CT IASI, CAND I-AM ARATAT CE MI S-A INTAMPLAT. NOROC CA SUNT IN SISTEM SANITAR SI AM STIUT SINGURA CUM SA MA TRATEZ.
    LA CAPITOLUL CU ….INDIFERENTA…… IN ROMANIA MAI E MULT DE MUNCIT (CRED ~ 2-3 GENERATII,SPER SA NU FIE MAI MULT).
    DAR, NOROC, CA SE MAI GASESC MINTI SCLIPITOARE (N-AU PLECAT CU TOTII IN STRAINATATE), CARE SE IMPLICA PENTRU BINELE TUTUROR….
    SUNT INREGISTRATA PE ACEST SITE SI CHIAR AM FOST SOLICITATA, SI AM SI DONAT

    Apreciază

Comentariile nu închise.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: