Imagine Cup 2010 – Finala


Simțeam de dimineață că îmi lipsește ceva…

Ceva se întâmpla fără mine, și nu ămi dădeam seama ce. Mailul era deschis. Facebook-ul la fel. Twitter și el… și totuși ceva se întâmpla… fără mine.

Apoi am primit mailul de la Rand Morimoto și mi-am dat seama că … da se întâmpla Finala Imagine Cup 2010. Eram întrebat dacă sunt din întâmplare pe acolo…

Știam de la început că nu voi fi acolo, dar asta nu m-a împiedicat să nu am o tresărire la auzul veștii că astăzi era ceremonia de deschidere în Warșovia, Polonia.

Și am început căutările. Aveam și am nevoie de informațiile de acolo pentru a-mi stăpâni setea de a ști ce se întâmplă. Cum este gestionat evenimentul. Cine și cum intră în concurs. Ideile! Emoțiile! Competiția! Rar îți este dat în viață să vezi atâta entuziasm, perseverență și inteligență pe metru pătrat. Și mai rar îți este dat să simți vibrațiile energetice ale podiumului de premiere…

Prima sursă: Site-ul Imagine Cup secțiunea Blog. Câteva articole la care nu poți adăuga comentarii… Nu poți pune întrebări… Nu poți interacționa!

Atunci mi-am adus aminte că un prieten, Ionuț Bălan, este pe baricadele tehnolgiilor. Twittărea dacă se poate spune așa din momentul în care a ajuns în hotel. În blog-ul său nimic nou, dar mi-a promis prin mail că va adăuga ceva detalii în seara asta.

Știam că mai merge în Polonia, un alt prieten: Dan Iancu.

Mihai Nadaș merge și el în Polonia așa că îl citim și pe el.

Echipele finaliste le știam dar nu știam exact componența lor… special al echipei de la ED. M-am dus pe site-ul Microsoft România, secțiunea educație, dar nici o schimbare. Aceeași pagină de la finala din 2008. Probabil că nu mai lucrează nimeni la secțiunea educațională, pentru că altfel nu pot să îmi explic de ce după succesul imens de anul trecut din Egipt, nu s-au postat măcar câteva link-uri. Nici pe comunicate de presă nu apare nimic nou. Omul sfințește locul Todi…

Blogul lui Rand este și el în curs de editare… și cam atât cu sursele de informare.

Sigur nu trebuie să nu amintim http://www.msstudentlounge.com/ unde cred că vor apărea publicări video de la finală, dar nu știu încă sigur.

Îmi lipsește în schimb Video Blog-ul lui Joe Wilson.

Norok că am o tastatură nouă pentru laptop că mi s-a tocit F5-ul de la atâtea apăsări :)

Mult, mult, succes românilor din Finală.

Și așteptăm vești pozitive!

Publicitate

2 gânduri despre „Imagine Cup 2010 – Finala

  1. Ieri stateam de vb cu Ionut Carja pe balcon si vorbeam despre acelasi lucru :). Sugestia a fost sa ne luam concediu si sa plecam pana in polonia dar … ne-am dat seama destul de rapid ca se duce bugetul pe concediu …. poate la anul in SUA :)

    Apreciază

Comentariile nu închise.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: