Imagine Cup 2011 – Digital Media


Secţiunea Digital Media a început deja la Imagine Cup.

Din păcate până acum avem DOAR o echipă intrată în competiţiei. Mulţumim cui trebuie pentru asta. Echipele din India domina net la numarul de inscrieri si la numarul de voturi.

[Votaţi vă rugăm echipa României: … pentru filmul: 42.195]

Jurizarea pentru Runda 1 se realizează exclusiv pe votul publicului sub deviza: Go big, go viral, and win.

A. Ce trebuie să faci pentru a participa?

0. Faceţi o echipă şi puneţi la cale o idee de film sau prezentare multimedia!

1. Înregistraţi-vă pe site. Puteţi apăsa direct pe acest link: Register. Completaţi toate datele necesare şi creaţi echipa.

2. Puneţi ideea în practică. Trebuie să fie ceva original şi fain care să adreseze unul din cele 8 United Nations Millennium Development Goals. (Go Big)

3. În data de 1 Noiembrie puteţi face upload la filmul vostru.

4. Începeţi promovarea filmului pe diferite canale. (Go Viral) Cu cât mai mulţi vor afla de ideea voastră cu atât puteţi obţine mai multe voturi şi vă puteţi califica în Runda a doua (And Win), care este pasul următor către New York!

5. Aveţi aproape o lună la dispoziţie pentru a aduna cât mai multe voturi. Perioada de votare este deschisă între 7 noiembrie şi 30 Noiembrie.

6. Dacă nu aţi reuşit să vă mobilizaţi în luna noiembrie, puteţi încerca în luna Decembrie, Ianuarie sau Februarie. Nu uitaţi în schimb că în Ianuarie/Februarie vine sesiunea! Aşa că puneţi-vă pe treaba de pe acum!

B. Cine poate participa?

0. Toţi cei care pot comprima idei faine în câteva minute de film şi au dorinţa de a face ceva BIG.

1. Toţi cei înscrişi cu acte într-o formă de învăţământ liceal sau universitar, inclusiv Master.  Vârsta minimă este de 16 ani!

2. Studenţii la Arte, Marketing, Informatică şi discipline creative, pot participa. Uitaţi-vă la filmele de pe site http://imaginecup.com/competitions/Digital%20Media/media-gallery şi vedeţi dacă puteţi face ceva mai bun! Sunt convins că da! Totul este să încercaţi!

C. Daţi un vot pentru singura echipă din România

… pentru filmul: 42.195

Diana şi Sandra sunt eleve la Colegiul Naţional Mircea cel Batrân din Constanţa şi au făcut chiar un filmuleţ fain! Hai să le încurajăm şi să le sprijinim!

 

Succes maxim şi dacă aveţi întrebări suplimentare da-ţi un replay sau mergeţi pe forumul Digital Media!

 

PS. În viaţă nu este suficient să visezi. Trebuie să şi faci ceva pentru a-ţi îndeplini acele vise!

Publicitate

Comentariile nu închise.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: