Imagine Cup 2013 – News (5)


Data de 15 mai 2013, pe care o anunțam cu speranță în numărul anterior al acestui buletin, a trecut… Rezultatele și modul de comunicare a lor este unul dintre cele mai ciudate din toată istoria Imagine Cup de până acum. Efectiv nu am înțeles abordarea Microsoft (corp) de a alege să comunice rezultatele în mod oficial pe data de 29 mai 2013, cu toate că anunțaseră data de 15 mai. Rezultatele sunt cunoscute de pe data de 16 mai în interiorul Microsoft și acestea pot fi comunicate echipelor participante de către reprezentanții fiecărei filiale.

Singurele informații cu caracter public pentru concurenți sunt disponibile la această adresă. Citez:

”We have begun contacting all Online Finals winning teams directly by email. All the winning teams should be notified within the next two days. That’s how you’ll find out if you’ve won – a direct email from Microsoft giving you the news.
Our date for publishing the complete list of all Worldwide Finalist teams who we are sending to Russia is now coming May 29. We thought May 22 would work, but it turns out Microsoft has another big announcement happening that week that we wanted to steer clear of . . .
John Scott Tynes
Microsoft Imagine Cup Competition Manager”

Poate ați aflat deja că, în România nu mai avem ADE odată cu plecarea lui Alex Bogdan. Persoana de contact a rămas Oana Viciu cu care am avut o comunicare foarte bună și care a discutat deja cu o parte din echipele care au concurat în finala on-line.

74461_630097733672568_386417245_n

La final pot să vă spun că singurele noastre speranțe pentru finala Imagine Cup 2013 este reprezentată de soluția HChecked a studenților din Timișoara care au câștigat Finala Națională Imagine Cup 2013. Detalii despre activitatea lor și cum se pregătesc pentru finala din Rusia găsiți pe pagina oficială de Facebook.

 

Se anunță ceva schimbări de dinamică pentru anul viitor în organizarea Imagine Cup. Sper ca în același timp să existe și îmbunătățiri pe partea de organizare și comunicare.

Felicitări tuturor celor care au concurat și sper că v-au fost utile aceste mici buletine informative. Alte detalii poate obținem în perioada 8-11 iulie 2013 de la Worldwide Finals in St. Petersburg, Russia.

Publicitate

Comentariile nu închise.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: