Prezentarea de la TestCamp.ro


M4n1f3st
În spatele unui programator de succes se află un tester bun!

Sâmbăta 16.11.2013 am avut deosebita plăcere de a fi invitat la prima conferință a Testerilor din zona Moldovei (http://testcamp.ro), eveniment organizat impecabil și la care am avut un sentiment plăcut de aparteneță la un domeniul QA prin zecile de studenți și foști studenți pe care am avut ocazia să-i revăd.

Pentru cei interesați prezentarea poate fi descărcată de aici: http://sdrv.ms/18DQwwf

Este greu de vorbit în 45 de minute despre SharePoint și să mai definești și scenariile de testare pe zona de fermă, aplicații și altele. În context, prezentarea reprezintă doar o listă cu bulinuțe de la care cineva interesat de domeniu ar putea începe să elaboreze și implementeze planuri de testare pentru SharePoint.

La final, având în vedere convingerea mea despre importanța elementului People în arhitectura oricărui sistem informatic/informațional, am prezentat o contribuție mai veche de pe Technet legată de acel CAML Creator cu ajurul căruia end-userii își pot defini propriile lor entități de date în cadrul unui site, în scopul testării sau implementării proceselor de business. Cum funcționează poate fi vizionat și aici: http://www.youtube.com/watch?v=cYHIBbNjyCw

Una din formulele care a plăcut cel mai mult audienței. Doar puțin Excel! :)

image

Mulțumesc organizatorilor pentru invitație și audienței pentru răbdare și pentru că nu au pus nici o întrebare. :)

La cât mai multe ediții!

Publicitate

Un gând despre „Prezentarea de la TestCamp.ro

Comentariile nu închise.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: