#ImagineCup 2014 – News (1)


Odata cu lansarea site-lui www.imaginecup.ro, vă prezint o serie de informații oficiale primite de la noul ADE de la Microsoft Romania: Simona Adam.

ImageCupLogo

Începând de anul acesta, structura Imagine Cup se modifică din nou față de anii precedenți, după cum urmează.

Anul acesta, sunt lansate mai multe provocări pentru a-i învăța pe studenți despre etapele de dezvoltare ale aplicațiilor și pentru a-i ajuta să-și înceapă cât mai devreme proiectele pentru una din cele trei categorii: Games, Innovation și World Citizenship. Premiile sunt intre 1.000 si 3.000 USD. Provocările sunt:

Etapele Imagine Cup în România:

  • Lansarea
  • Finalele Locale, martie 2014. In funcție de numărul de echipe înscrise din fiecare oraș, vom avea finale locale in orașele cu cele mai multe echipe înscrise.
  • Finala Națională, aprilie 2014. 3 echipe vor ajunge la semifinala online la nivelul Europei Centrale și de Est
  • Semifinala Mondială Online
  • Finala Mondială din Redmond.

Ce schimbari importante regasim?

Pe langa finalele locale, a fost introdusă și Semifinala Mondială Online, unde vor ajunge 3 echipe din România. Anul acesta nu mai este asigurat un loc in finala mondială, echipele câștigătoare la nivel național vor participa cu celelalte echipe din CEE (Europa Centrala și de Est) în semifinala mondială online. Fiecare țară va trimite câte 3 echipe in semifinala, una pe fiecare categorie.

Mai multe detalii gasiti pe www.imaginecup.ro si www.imaginecup.com.

De asemenea, va invitam sa accesati si site-ul www.dreamspark.ro, un site care isi propune sa faciliteze accesul studentilor si profesorilor la DreamSpark si pass-urile de Azure.

Succes tuturor participanților!

PS. Nu vă pot oferi informații statistice despre competiție și numărul de studenți și echipe înscrise pentru că nu mai am drepturi administrative pe noul site imaginecup.com.

Publicitate

Un gând despre „#ImagineCup 2014 – News (1)

Comentariile nu închise.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: