#ImagineCup 2015 – Primele noutăți


Conform site-ului oficial imaginecup.com au început înregistrările pentru ediția 2015 a prestigioasei competiții adresate studenților pasionați de tehnologiile IT.

Pentru cei familiarizați deja cu competiția, secțiunile de bază nu se schimbă prea mult în 2015. Vom avea din nou secțiunile de games, inovație și world citizenship fiecare cu etapele sale intermediare:

și

Premiile pentru câștigarea etapelor intermediare sunt de 3000$ pentru fiecare iar premiul mare este de 50.000 USD pentru fiecare din cele 3 secțiuni.

Code Hunt Challenge

O secțiune nouă, deosebit de interesantă pare a fi Code Hunt Challenge care presupune participarea la un joc de tip live coding și acumularea de puncte pe diferite niveluri. Deosebit de utilă această secțiune și pentru cei care doresc să învețe programare in C# sau Java, pentru că joculețul are secțiuni de instruire, help și asistență în timp real. Puteți face Sign in în pagina competiției folosind conturile de Gmail, FaceBook, Outlook sau Yahoo. Competiția de tip challenge va începe pe 20 septembrie 2014 ora 0:01 GMT și va dura 48 de ore, timp în care participanții trebuie să deblocheze cât mai multe niveluri și să obțină un punctaj cât mai bun. În fiecare lună va fi organizată o nouă rundă. Câștigătorul fiecărei runde va primi un premiu de 1000$. De asemenea, mai există un premiu de participare în valoare de 5000$ care desemnat aletoar prin alegere din toți studenții înscriși. La această competiție pot participa și elevii de liceu care au 16 ani împliniți la data de 20 septembrie 2014.

Succes maxim și nu ratați o asemenea ocazia de a învăța și poate de a câștiga niște bănuți în plus.

Publicitate

Comentariile nu închise.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: