Numere Imagine Cup 2010 – Intermediar


Software Design – 113 înregistrați

Embedded Development – 32 înregistrați

Game Design – 65 înregistrați

Digital Media – 31 înregistrați

IT Challenge – 189 înregistrați

Au apărut și 3 noi secțiuni (Award):

Runda 1 la IT Challenge s-a încheiat ieri. Rezultatele pentru România sunt bune! Avem 58 de studenți calificați în Runda a doua. Acesta este cel mai mare număr din istoria competiției. Și de această dată cei mai mulți calificați sunt din Iași. Să vedem câți dintre ei vor avea puterea să participe și în Runda a doua, unde teoretic ar trebui să fie mai multă muncă de creație și e nevoie de un pic mai multă implicare.

Avem doi studenți în top 10 mondial: Adrian Chirtoc (aka Byty) din Timisoara și Vasile Chiriac de la UAICFEAA din Iasi.

Review the full IT Challenge Live Meeting with the Competition Captains that took place on Tuesday, January 19, 2010.

 

Despre Software Design, personal nu cunosc prea multe detalii. Site-ul Microsoft Romania nu este actualizat cu informații despre competiția de anul acesta, bannerul de la Imagine Cup 2008 fiind frumos, dar un pic cam vechi.

Poate găsiți mai multe informații și aici:

Review the full Software Design Live Meeting with Competition Captain Rob Miles that took place on Wednesday, January 20, 2010.

 

La Digital Media teoretic mai avem șanse de participare până pe 31 martie. Deocamdată rezultatele sunt … de fapt nu sunt deloc. Singura echipă participantă wildPixels nu a obținut nici un punct, dar mai sunt 3 runde până la final.

Review the full Digital Media Live Meeting and Presentation with acting captain Matt Bernardy that took place on Tuesday, January 26, 2010.

 

Cei care ajungeți din greșeală să citiți acest articol, vă rog să vă sensibilizați colegii, profesorii să se înscrie și să participe la secțiunile care au rămas. Merită!

Alte detalii și descrieri despre competiție găsiți și aici.

Mult succes!

Disclaimer

Aceste informații sunt preluate de pe site-ul Imagine Cup și sunt centralizate doar din informații cu caracter public.

Publicitate

Comentariile nu închise.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: