Imaginați-vă o ceașcă


Acest articol este un pamflet, dar îndeamnă la speranță, colaborare, optimism și alternative.

De curând se pare că am aflat și eu că Microsoft a lansat translatorul pentru limba română. Pentru ahtiații de G.English avem o alternativă… la început ce-i drept dar, luând în considerare numărul de români care lucrează la Microsoft cred că vom avea o versiune performantă în curând.

MS Translator 

Articolul referit este despre promovarea Imagine Cup în liceele și universitățile din Florida. Se face mare tam-tam peste ocean cu Imagine Cup. Noi suntem încă în criză, căutând altfel de soluții decât cele a investirii în tineri, cercetare și dezvoltare (stahanovistă expresie isn’t it?)

Așadat pentru americani, îndemnul este de a crea o lume mai bună prin tehnologie. Noi, cititorii de ro trebuie să ne imaginăm o Ceașcă! Să se refere la narcisiștii care trăiesc în trecutul epocii de aur? Cei care mai cred încă faptul că statul trebuie să asigure locuri de muncă și un trai decent asistaților sociali? :)

Google Translate recunoaște măcar că e vorba despre competiția Imagine Cup: ” Că unii elevi de liceu sau colegiu care iubesc la codul? De ce nu vorbesc cu ei despre Imagine Cup?

Revenind la părți pozitive, avem un robot de translatare a textului direct în Messenger.

image

Pur și simplu adaugi adresa mtbot@hotmail.com la contactele din Messenger și el se ocupă cu tradusul.

Momentan se ocupă doar cu papagalul :) dar sper că o să se îmbunătățească și robotzelul:

image

Mai țineți minte translatorul de Klingoniană? http://www.mrklingon.org/

Merită încercat, mai ales acum în sesiune când toate cursurile par a fi scrise în klingoniană :)

 

Revenind la lucruri serioase: Avem de susținut o echipă. http://t.co/AtCl3FX

Niște copii de la un liceu din Orăștie și-au pus în cap să ajungă la New York. Nu au cel mai bun film de pe acolo, dar putem măcar să-i încurajăm de pe margine, dacă nu găsim alții să facă un filmuleț mai bun :(

Vă rog să confirmați votul prin e-mail. Pentru Yahuiști, vedeți că mesajul de la news@imaginecup.com e posibil să ajungă în SPAM.

Have fun!

Publicitate

2 gânduri despre „Imaginați-vă o ceașcă

Comentariile nu închise.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: