Managementul comunicării cu alumni


Pe 25 ianuarie am fost la lansarea proiectului: Managementul comunicării cu alumni pentru instituţiile de învăţământ superior din România, proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane, 2007 – 2013.

Partenerii în proiect sunt: MECTS, Universitatea ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Universitatea de Vest din Timișoara, Universitatea Babeș Bolyai din Cluj-Napoca, companiile Novensys Corporation și Gold Agama Consulting precum și Uniunea Națională a Studenților din România.

„Proiectul se adresează deopotrivă studenţilor, cadrelor didactice din managementul universităţilor, cadrelor didactice implicate în comisiile de asigurare a calităţii în învăţământul superior şi în dezvoltarea programelor de studii şi persoanelor din mediul de afaceri, din domenii de activitate conexe domeniilor pentru care sunt pregătiţi studenţii universităţilor partenere", declară Codrin Doru Lungu, manager de proiect.
„Managementul comunicării cu alumni pentru instituţiile de învăţământ superior din România" se înscrie pe axa prioritară 1 – "Educaţia şi formarea profesională în sprijinul creşterii economice şi societăţii bazate pe cunoaştere", în Domeniul major de intervenţie 1.2 – „Calitate în învăţământul superior" şi are o durată de derulare de 30 de luni. Valoarea totală a proiectului este de 20.860.047,58 lei, din care asistenţa financiară nerambursabilă este de 15.738.001,18 lei.

*Termenul de „alumnus, alumni" în acest proiect se referă la persoanele care au studiat sau au absolvit o instituţie de învăţământ superior.

(Comunicatul de presă)

În acest proiect ocup poziția de Expert IT și sunt responsabil cu asigurarea funcționalității complete a platformei informatice care va asigura comunicarea și colaborarea între societățile alumni din cele 3 centre universitare, precum și a altor centre care vor beneficia de platforma respectivă după finalizarea proiectului.

În Cuza există deja o societate Alumni pe care o puteți vizita, deveni membri dacă este cazul la adresa: http://alumnicuza.org/

 

Am căutat un fel de mesaj în genul ”Noroc bun!” sau ”Fir întins” dar nu am știut care ar putea fi un salut bun pentru societățile Alumni! Sugestii? :)

Publicitate

Comentariile nu închise.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: