Imagine Cup 2011 – Un fel de buletin de stiri (nr. 8)


Noutăți de pe de pe terenul de joacă cu imaginația, tehnologiile și pasiunea.

Speram ca într-o zi să pot să încep şi un articol cu secţiunea de Software Design. De fapt de data aceasta va fi doar despre SD.

Se face că mâine, 06 mai 2011 va avea loc finala pe România, acolo unde se decide cine merge în finala de la New York.

Detaliile despre Finala sunt afişate pe http://studentclub.ro/finalanationalaimaginecup2011/ dar sunt convins că cititorii interesaţi cunoşteau deja această informaţie. Alte info mai găsiţi şi la Ionuţ Bălan: http://www.chip.ro/blog/ionut-balan/16710-spre-finala-regional-imagine-cup-la-software-design 

Echipele finaliste (în ordinea numelui fişierului cu descrierea proiectului)

Echipa – Tema – Localitate

  • Baobab – EchO2Change – Bucharest
  • BetaSoncis – EcoSoft – Bucureşti
  • ClockWork – AccessiGazeStudio – Cluj
  • InSight Vision Impaired People – Cluj
  • Just in Time – The Just In Time – Timisoara
  • Open Up  – SIGMA (SemantIc Government Mashup Application) – Iasi
  • The Seers – LoudEyes – Cluj
  • Simplex – MIRA – Cluj

Maine vă scriu live text din Bucureşti din locaţia Ramada Park.  Despre ce şi cum a prezentat fiecare echipă şi o sa vorbesc cu Ionuţ Bălan la mă lase pe mine să fiu primul on-line care spune numele echipei care va merge la New York.

Juriul îmi aduce aminte puţin de jurizarea din 2009… dar lipsesc nume grele de acolo. Mamă ce ne-am mai controversat atunci :) … constructiv normal şi s-a văzut şi finalul superb pentru echipa românească.

Celelate secţiuni:

Aşteptăm cu interes maxim data de 25 mai când se vor anunţa rezultatele la IT Challenge. Avem mari speranţe… Cei din Microsoft Corp ştiu numele celor 6… aşa că acum se fac verificări şi validări. Rezultatele de la judecători au fost centralizate de ei şi acum suntem în etapa de validare. Sper doar să fie suficient timp pentru toate echipele finaliste să obţină viza pentru State.

 

La Embedded development in seara asta (05/05/2011 00 GMT) este finalul Rundei 2 cea in care se decid echipele finaliste. Din România avem 4 echipe calificate in semifinale. Să vedem ce iese acum. Aşteptăm cu nerăbdare rezultatele şi acolo.

La Game Design rezultatele se vor anunţa tot pe 25 mai. Calificaţii în semifinale pe subsecţiuni:

  • Mobile (Zune/Phone)  – Echipa Ave
  • Windows/Xbox (XNA) – Echipele: Frobnicators si Phoeniks

La Digital Media s-a terminat deja runda a doua. Rezultatele se vor afişa tot pe 25 mai. Am avut 3 echipe în semifinale… De data aceasta nu s-a mai votat cu public ci a fost o echipă de judecători care decide cine merge mai departe în finala de la NY. Nu ştiu de ce sunt aşa pesimist legat de această secţiune… dar probabil se trage din faptul că am început cu stângul… ?!

La secţiunea Windows Phone 7 încheiată de asemenea am avut 3 echipe în semifinale. Se califică doar 5 la nivel mondial în Finală.

 

Cam atât pe astăzi. Staţi pe aproape pentru mâine.

Publicitate

Comentariile nu închise.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: