Elance-oDesk – Expert Evenings – #SharePoint Online


 

Pe 28 Noiembrie, orele 18:00 la Hotel Traian am avut plăcerea să deschid seria de evenimente Expert Evening, organizată de Elance-oDesk, filiala Iași, reprezentată de Valentin Ciacâru.

În public au fost prezenți în jur de 28-30 de participanți, un număr bun spun eu, având în vedere că era ziua de Vineri de dinaintea marelului weekend de 1 Decembrie. Mai frumos este că nu au plecat pe parcurs decât două persoane, care oricum anunțaseră de la început că nu pot rămâne mai mult de o oră. :)

Elance oDesk - Expert Evening - 2014-11-28 18.24.51

Nu știu când a trecut prima oră din prezentare. Credeam că am prea puține slide-uri, am evitat să intru în prea multe detalii, pentru a putea acoperi cât mai mult din ceea ce îmi programasem să spun/prezint dar nu am avut nici o șansă să acoper măcar 51% din plan… chiar dacă am vorbit cât am putut de repede! :)

Cei care doresc să acceseze rezursele din prezentare o pot vizualiza în iframe-ul de  mai sus. Slide-ul alb/negru este pentru partea de file-server pe care am explicat-o pe o foaie de hârtie. În ”strategia” de prezentare am programat-o să rămână pe o foaie și oamenii să acceadă spre noile instrumente de partajare a fișierelor.

La finalul prezentării în sesiunea de întrebări și discuții s-a discutat despre posibilitatea creării unui grup de lucru/comunitate, ceva, care să reunească la un loc cât mai mulți pasionați ai tehnologiei SharePoint. N-am lasat idea acolo ci încercăm să o punem în practică sub forma unui grup de agregare de resurse și content în mediul social pe Facebook sau LinkedIn. Sper să reușim.

Mulțumesc tuturor celor prezenți la eveniment și sper să fie și alte evenimente la fel de plăcute. Pentru feedback pozitiv vă rog să scrieți în comentariile de mai jos. Pentru feedback-ul negativ scrie-ți mail pe adresa: vlay.gvaeru@yhaoo.com. :)

Publicitate

Un gând despre „Elance-oDesk – Expert Evenings – #SharePoint Online

  1. Apreciez prezentarea pozitiva cu umor de calitate, astfel facand si mai atractiv un subiect deosebit de interesant. Sunt convins ca acest grup va putea creste usor si este suficient ca in 2-3 intalniri de genul asta, in care sa se spuna si restul de 49% sa convinga pe cat mai multi de importanta solutiilor pe care le poate oferi Sharepoint.

    Apreciază

Comentariile nu închise.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: