#ImagineCup 2011– Ceremonia de premiere


New York, 2011, 13 Iulie, 16:00 GMT-5

 

Noi avem reprezentanți în: Software Design, Embedded Development, Digital Media, IT Challenge.

 

Premiile:

Windows 7 Touch: (1) France

Ochard Challenge: (1) Danemarca

Interoperability Challenge: (3) Poland, (2) Brazil, (1) Grecia

IT Challenge: (3) Singapore, (2) Poland, (1) France

Este a doilea an pentru România fără premiul la IT Challenge, și al treilea loc I pentru Franta! A fost foarte greu anul acesta si speram ca Ionut sa invete din greseala stresului si a concentrarii si sa reusim cu totii mai mult anul viitor.

Windows Phone 7: (3) USA, (2) Corea de sud, (1) Coreea de sud

Digital Media: (3) Taiwan, (2) Oman, (1) Romania

Băieții de la MNA au tăcut și au făcut. Maxim! Ideea ca diseara nu o sa poata sarbatori romaneste pentru ca nu se ofera nici macar sampanie celor sub 21 de ani… de fapt poate le da de aceea pentru copii :)))) cu gust de capsuni!

Game Design:

– Web: (3) Slovacia, (2) Filipine, (1) Polonia

– Mobile: (3) USA, (2) France, (1) France

– XBOX: (3) Cehia, (2) Tailanda, (1) Brazilia

Embedded Development: (3) Romania, (2) China, (1) Taiwan 

Fetele de la ED au fost extraordinare. Au fost foarte pozitive astazi si chiar sperau mai sus. Sper totusi sa se bucure mult de acest premiu pentru ca-l merita pentru tot ceea ce au facut!

 

Software Design:   (3) Jordan, (2) USA, (1) Irlanda

Pentru mine personal și cred că pentru mulți din sală a fost o mare surpriză că Simplex nu au câștigat ce să mai vorbim de loc pe podium.

Dincolo de orice, băieții și fata noastră sunt marii câștigători ai competiției. Dincolo deorice cuvinte și de faptul că suntem români soluția lor a fost cu adevărat competitivă. Este adevărat că din punct de vedere al prezentării nu au fost cei mai buni, dar tehnic și soluția trebuiau să-i diferențieze clar de restul echipelor.

Și totuși, acesta este doar un început. Faptul că Steve Balmer a vorbit despre ei, faptul că majoritatea celor din staff-ul superior al Microsoft a vorbit despre ei, ne face să credem că au un potențial de business enorm care trebuie exploatat în cel mai scurt timp.

De asemenea, Microsoft, pentru prima dată în istorie a lansat un Grant de finanțare de 3 milioane de dolari pentru o perioadă de 3 ani, fapt care ar trebui să fie exploatat de Simplex exact din momentul în care ajung în țară, pentru că este o oportunitate reală pentru ei.

Din partea mea, sincere felicitări pentru tot ceea ce au făcut, tot respectul pentru domnul Dan Mircea Suciu și pentru toți mentorii care se implică în astfel de activități studențești!

Pentru noi voi sunteți adevărații câștigători!

 

People’s Choice Award (Votul publicului): Bangladesh

Prezentatoarea este actrița Eva Longoria care a provocat o furtuna imensă de twit-uri

 

Încă odată felicitări pentru toți finaliștii cu o mândrie sporită pentru băieții de la Digital Media și fetele de la Embedded Development!

 

Pe 15 iulie înce înregistrările pentru Imagine Cup 2012 – Australia! Povestea continuă!

Publicitate

9 gânduri despre „#ImagineCup 2011– Ceremonia de premiere

Comentariile nu închise.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: